Историята на преглеждани продукти е празна

Чистачки Lucas: за всеки тип автомобил

Чистачките на автомобила са от съществено значение за безопасността при шофиране, особено в дъждовно време или при снеговалеж. Те могат, както да подобрят видимостта, така и да я възпрепятстват. Необходимо е да проверявате и при нужда да сменяте чистачките на Вашия автомобил.

На Вашето внимание представяме 6 случая, при които е важно да смените чистачките.

 

Изберете подходящите чистачки според модела на Вашия автомобил! 

CarProfi като надежден партньор представя чистачки Lucas. 

Lucas e бранд с над 125 години присъствие на aftermarket пазара. Доставчик е на първокласно качество на консумативи – чистачки, крушки, батерии, огледала, стартери, алтернатори, компресори, разпределителни устройства, регулатори на прозорци, както за автомобили, така и за мотоциклети. Lucas продължава и до днес да проектира иновативни продукти, отговарящи на нуждите и очакванията на клиентите.

Успехът на Lucas се гради на силното ангажиране с разбиране нуждите и изискванията на клиентите на автомобилния пазар. Това позволява от своя страна марката да надхвърля очакванията на клиентите.

Lucas е сертифициран доставчик по системата TECDOC за качество на данните и това позволява на бранда да бъде видим за милионите потребители на системата и те да могат да консумират продуктите му. 

Чистачки Lucas

Lucas предлага широка продуктова гама от чистачки, предназначени да обслужват разнообразните изисквания на aftermarket пазара на автоконсумативи. Брандът се развива технологично непрекъснато и се адаптира към променящите се стилове на съвременните автомобили. Lucas предлага решения, които отговарят на изискванията на клиентите и са с добро съотношение цена/качество.

Чистачки от серията Lucas Conventional
 


Директно се подменят. Функционират добре. Съставени са от естествен каучук, комбиниран със синтетична добавка за удължаване на живота. Гумата им е покрита с графит с цел гладко и тихо движение по време на манипулация. Предлагат се в две разновидности – стандартни и премиум чистачки от серията. 

Чистачки от серията Clear Vision 


 
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ЧИСТАЧКИ ОТ СЕРИЯТА НА LUCAS – FLAT?

  • елегантен аеродинамичен дизайн
  • подходящи за 11 различни вида рамене за чистачки, използвани от производителите на автомобили
  • бърз и лесен монтаж
  • покрита с графит гума с цел гладко и тихо движение по време на манипулация
  • добро съотношение цена / качество

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ЧИСТАЧКИ ОТ СЕРИЯТА НА LUCAS – MULTI FIT?

  • набор от адаптори, покриващи 95% от автомобилните захващания
  • лесен избор на необходимата чистачка
  • бърз и лесен монтаж
  • висококачествена гума
  • много добра алтернатива на по-високо ценово позиционираните

А ето как може лесно да поставите чистачки Lucas Clear Vision на Вашия автомобил: 

Чистачки от серията REAR

Чистачките от тази серия са предназначени за задното стъкло на автомобила. Имат плосък дизайн, който първо е навлязъл в тенденциите при предните чистачки през последните години. Специфичното при чистачките за задното стъкло е, че те се избират в зависимост от модела на автомобила. Lucas предлага такива чистачки за 1,5 млн. превозни средства. Продуктите са произведени от материали с премиум качество. Гумата им подсигурява сила, сигурност и устойчивост.

Поръчайте чистачки Lucas според модела на Вашия автомобил!

При нужда от консултация за продуктите, посетете нашите магазини и/или се обадете  на телефон 0700 43 003.

Ще Ви очакваме!