Историята на преглеждани продукти е празна

Продуктите от серията СТ5 на CTEK

  • [POWERSPORT]: за любителите на екстремни спортове
  • [START/STOP]: за собствениците на автомобили със START/STOP системи
  • [TIME TO GO]: за тези, които искат да планират своето време 
CarProfi - ексклузивен вносител на зарядни устройства СТЕК за България. 

В блог статията „СТЕК: умните зарядни устройства за Вашия акумулатор“  Ви представихме портфолиото от умни зарядни, които CarProfi предлага на пазара за България като ексклузивен вносител. В тази статия ще разберете повече за серията СТ5 от зарядни устройства, с какво те са характерни и се отличават. 

Разгледайте портфолиото от зарядни СТЕК в нашия електронен магазин! 

Представяме 3-те зарядни устройства на СТЕК от СТ5 серията, които са за лична употреба (не за професионално ползване). Всички продукти от серията предпазват автомобила и електрониката от искрене, обратна полярност и късо съединение и разполагат с 5-годишна гаранция.

Лесно за употреба зарядно устройство, предназначено за акумулатори на мотоциклети, джетове, моторни шейни с 12v-ви електрически системи. Приложимо през CANBUS за BMW мотоциклетите. Помага да постигнете максимален капацитет и връх в мощността, независимо дали сте на суша, по вода, на сняг или лед. Устройството разполага с многостъпков процес на зареждане.  

Вижте какво разказва Тони Зийл - глобален директор обучения СТЕК за зарядното CT5 - POWERSPORT:

  

Зарядно устройство за батерии с технологии AGM и EFB, специално предназначено да осигури безопасно, лесно зареждане и поддръжка на превозни средства, оборудвани със START/STOP системи. Увеличава максимално ефективността на превозното средство, удължава живота на батерията, като се грижи и за намаляване вредните емисии на въглероден диоксид. 

  

Това е единственото зарядно в световен мащаб към този момент, което дава отговор на въпроса „Кога батерията ми ще бъде напълно заредена и готова за експлоатация?“ Устройството показва различните етапи на зареждане и колко време остава до пълното зареждане, така че безопасно да стартирате автомобила си. По този начин СТЕК предлага възможността точно да планирате деня си. 

Повече за СТЕК може да научите и от статиите: “CTEK – УМНОТО решение за продължителен живот на Вашия акумулатор“ и „СТЕК: умните зарядни устройства за Вашия акумулатор“.

Поръчайте каталог на СТЕК на marketing@carprofi.bg

Поръчайте бързо и лесно зарядни устройства СТЕК от серията CT5 от нашия онлайн магазин!

При нужда от консултация за продуктите, посетете нашите магазини  и/или се обадете  на телефон 0700 43 003.

Ще Ви очакваме!