Историята на преглеждани продукти е празна

СТЕК – умните зарядни устройства за Вашия акумулатор

CarProfi като ексклузивен вносител представя портфолиото от зарядни устройства СТЕК за България

В предишната статия за СТЕК Ви разказахме как УМНИТЕ ЗАРЯДНИ на СТЕК помагат за това акумулаторът на Вашия автомобил да има по-продължителен живот и за 8-стъпковата програма за проверка състоянието на акумулатора, разработена и патентована от СТЕК. Прочетете вижте на „СТЕК – УМНОТО решение за продължителен живот на Вашия акумулатор“.

Днес ще Ви представим портфолиото от зарядни устройства на СТЕК, които CarProfi като ексклузивен вносител доставя за България.

Разгледайте всички предлагани продукти на СТЕК тук. 

CTEK 56-755 MXS 7.0 зарядно устройство, акумулатор

CTEK зарядно устройство MXS 7.0.

MXS 7.0 е идеалното 12 V/ 7А зарядно устройство. Подходящо е за зареждане на по-големи батерии за каравани, кемпери, лодки и др. Този вид превозни средства често имат специфични изисквания към своите батерии. Устройството има възможност да диагностицира дали батерията може да поема и задържа заряд, разполага с функцията recond за възстановяване на дълбоко разредени и стратифицирани акумулатори, режим за оптимално зареждане през зимните дни или зареждане на AGM батерии. Предлага и функция, която може да се ползва като постоянен източник на напрежение, както и да се извършва смяна на акумулатор в превозното средство, без да се прекъсва захранването и да се губят важни настройки и конфигурации.

MXS 7.0 е напълно автоматизирано 8-стъпково зарядно устройство. което притежава защита от искрене, обратна полярност, късо съединение, влаго и прахо-устойчивост. Доставя се с 5-годишна гаранция.

CTEK 56-308 MXS 5.0 Test& Charge зарядно устройство

CTEK зарядно устройство MXS 5.0 Taste & Charge

MXS 5.0 TEST & CHARGE е устройство с микро-процесорен контрол на зареждането и е комбинирано с тест програми за състоянието на акумулатора и алтернатора на превозното средство.

Зареждане: осигурява отлично обслужване на батериите от 1.2Ah до 110Ah. Зарядното устройство решава широк диапазон от възможни проблеми с батерии и включва автоматични стъпки за десулфатизация и възстановяване, които възстановяват дълбоко разредени и сулфатизирали батерии. Патентованата Float / Pulse технология прави зарядното устройство идеално при поддържаш заряд за за дълги периоди без контрол.

Тестване: три лесни за използване програми: тест на волтажа на акумулатора, тест на напрежението при стартиране, тест на зареждането от алтернатора, за да се получи пълна картина на състоянието на акумулатора и зарядната система на превозното средство.

Моделът MXS 5.0 TEST & CHARGE е лесен и безопасен за употреба, предпазва автомобила и електрониката от искрене, обратна полярност и късо съединение.  Разполага с 5-годишна гаранция.

CTEK 40-002 MXS 3.8 зарядно устройство

CTEK зарядно устройство MXS 3.8

MXS 3.8 е модерно зарядно устройство с микро-процесорно управление с патентована float/pulse поддръжка и е предназначено за батерии от  1.2Ah - 85Ah, до 130 Ah на поддържащ заряд.

MXS 3.8 решава широк диапазон от възможни проблеми с всички оловно-кисели батерии и е идеалното зарядно устройство за ежедневна употреба. Характеристиките на MXS 3.8 включват: диагностика на състоянието на батерията, за да установи дали тя може да поема и задържа заряд, патентована автоматична стъпка на десулфатизация програма и специален режим "снежинка" за оптимално зареждане в студени зимни дни и AGM батерии.

Патентованата float/pulse осигурява идеална поддръжка на батерията по време на дълги периоди на неактивност. Целият процес тестването, зареждането и поддръжката на батерията е лесно проследим по ясен светодиоден LED дисплей.

7-стъпковото зарядно устройство с автоматичен цикъл на зареждане е устойчиво на влага и прах и предпазва автомобила и електрониката от искрене, обратна полярност и късо съединение.  Разполага с 5-годишна гаранция.

CTEK 56-733 MXT 4.0 зарядно устройство

CTEK зарядно устройство MXT 4.0

MXT 4.0 е 24V зарядно устройство. Идеален е за поддържане на системи за архивиране, машини за писти и инвалидни колички. Моделът е оборудван с всички необходими функции за решаване на широк диапазон от възможни проблеми, свързани с батериите. Предлага функция за диагностициране на батерията (дали може да приема и задържа заряд), функция recond за възстановяване на дълбоко разредени и стратифицирали батерии, температурен сензор за оптимално зареждане спрямо метеорологичните условия на околната среда, функция supply, която представлява постоянен източник на напрежение и позволява смяната на батерия в превозното средство без да бъдат загубени важни настройки и конфигурации. 

MXT 4.0 е зарядно устройство с с автоматичен 8-стъпков процес, предпазва автомобила и електрониката от искрене, обратна полярност и късо съединение. Доставя се с 2 години гаранция.  

CTEK 56-844 MXS 10 зарядно устройство

CTEK зарядно устройство MXS10

MXS 10 е зарядно устройство 12V/ 10A от най-ново поколение. Идеално е за професионална употреба в автосервизи за каравани,  кемпери, лодки, яхти или автомобили. То предлага функция за диагностика, показваща дали батерията може да поема и задържа заряд, функция recond за възстановяване на дълбоко разредени и стратифицирани акумулатори, режим за оптимално зареждане през зимните месеци или зареждане на AGM батерии, режим на поддържащ заряд, температурен сензор за оптимизиране на заряда според метеорологичните условия. CTEK MXS 10 също така предлага специална функция supply, която може да се ползва като постоянен източник на напрежение, както и да се извършва смяна на акумулатора в превозното средство без да бъде прекъсвано захранването и да се загубят важни настройки и конфигурации. 

MXS 10 е напълно автоматично 8-стъпково зарядно устройство, устойчиво на влага и прах, предпазва автомобила и електрониката от искрене, обратна полярност и късо съединение. Доставя се с 2-годишна гаранция.

CTEK 40-095 MXS 10EC зарядно устройство

CTEK зарядно устройство MXS10 EC

CTEK MXS 10EC е умно зарядно с 8-стъпков процес на зареждане, което разполага с 10A ток на зареждане за 12V батерии, включително AGM от 20-200Ah до 300Ah в поддръжащ режим.

Проектиран за професионална употреба, MXS 10EC включва широка гама от функции като включва: функция за диагностика, показваща дали батерията е в състояние да поема и зарежда заряд, функцията recond за възстановяване на дълбоко разредени и стратифицирани акумулатори; и функция supply , която може да се използва като постоянен източник на напрежение, също да се извършва смяна на акумулатор, без да бъде прекъснато захранването и загубени важни настройки.

MXS 10EC е идеален за автосервизи, а също така и за лодки и развлекателни автомобили.

Лесно преносим, MXS10 EC е снабден с 4-метрови удължени кабели за зареждане и предпазен силиконов протектор за максимално удобство и гъвкавост. Също така моделът рапзолага с допълнителен температурен сензор, който съобразява и оптимизира стойността на зареждане в зависимост от състоянието на метеорологичните условия.

Продуктът предпазва от искрене, обратна полярност и късо съединение. Разполага с 2-годишна гаранция. 

CTEK 56-999 MXS 5.0 зарядно устройство

CTEK зарядно устройство MXS 5.0

MXS 5.0 е усъвършенствано зарядно устройство с микро-процесорно управление с автоматична температурна компенсация на заряда. Устройството е предназначено за батерии от 1.2Ah до 110Ah. MXS 5.0 решава широк диапазон от възможни проблеми с батерията и е идеалното зарядно устройство за потребител с високи изисквания. Характеристиките на MXS 5.0 включват диагностика на състоянието на батерията, за да се установи дали тя може да приема и задържа заряд, патентована автоматична стъпка за десулфатизация и специална стъпка за възстановяване, които възстановяват дълбоко разредени и стратифицирани батерии. Опцията AGM е идеална за увеличаване на производителността и живота на AGM и Start-Stop батерии. Вградената температурна компенсация гарантира идеално зареждане дори при най-екстремните условия. Стъпките float / pulse прави MXS 5.0 осигуряват идеална поддръжка на батерията по време на дълги периоди на неактивност.  Целият процес на тестването, зареждането и поддръжката на батерията могат да бъда проследени лесно на ясен светодиоден LED дисплей.

8-стъпковото зарядно, устойчиво на влага и прах, предпазва автомобила и електрониката от искрене, обратна полярност и късо съединение.  Разполага с 5-годишна гаранция.

CTEK 56-840 XS 0.8 зарядно устройство

CTEK зарядно устройство MXS10 EC

XS 0.8 е най-малкото от гамата зарядни устройства на CTEK. Идеално е за зареждане на по-малки батерии, внедрени в мотопеди, мотоциклети, джетове, ATV, моторни шейни, косачки за трева и др. Подходящ е за и за поддръжащ заряд на батерии за леки автомобили. Уникалният дисплей позволява на потребителя да следва целия процес на зареждане.

XS 0.8 е компактен и напълно автоматично 6-степенно зарядно устройство, влаго- и прахоустойчиво, предпазва автомобила и електрониката от искрене, обратна полярност и късо съединение. Разполага с 5-годишна гаранция. 

CTEK 56-734 MXT 14 зарядно устройство

СТЕК зарядно устройство MXT14

MXT 14 е професионално 24V зарядно устройство. Разработено е за комерсиални превозни средства, при които батериите са в среда на значително натоварване и е идеално за автобуси, камиони, селскостопанска и строителна техника и сервизи за такива превозни средства.

MXT 14 притежава всички необходимите функции  и възможности за решаване на широк диапазон от проблемите, свързани с оловно-киселинни акумулаторни батерии. Предлага функция за диагностициране на батерията (дали може да приема и задържа заряд), функция recond за възстановяване на дълбоко разредени и стратифицирали батерии, уникален процес за поддържащ заряд, температурен сензор за оптимално зареждане спрямо метеорологичните условия на околната среда. Също така разполага с функция supply, която представлява постоянен източник на напрежение и позволява смяната на батерия в превозното средство без да бъдат загубени важни настройки и конфигурации.

MXT 14 е напълно автоматично 8-стъпково зарядно устройство, предпазва автомобила и електрониката от искрене, обратна полярност и късо съединение. Разполага с 2 години гаранция.

CTEK 40-065 MXS 25 EC зарядно устройство

CTEK зарядно устройство MXS 25 ЕС

CTEK MXS 25EC е напълно автоматизирано 8-стъпково интелигентно зарядно устройство. Подходящо е за автосервизи, автопаркове, селски стопанства и др.  

Разполага с функция за диагностика, която показва дали батерията може да поема и задържа заряд, функция recond за възстановяване на дълбоко разредени и стратифицирани акумулаторни батерии, режим на поддържащ заряд, температурен сензор за оптимизиране на заряда според атмосферните условия. Също така разполага и с функция supply, която може да се използва като постоянен източник на напрежение, както и да се извършва смяна на акумулатор в превозно средство, без да бъде прекъсвано захранването и загубени важни настройки и конфигурации. 

MXS 25EC е подходящ за употреба във външни условия. Продуктът предпазва автомобила и електрониката от искрене, обратна полярност и късо съединение. Разполага с 2 години гаранция.

CTEK 40-161 CT5 TIME TO GO зарядно устройство

СТЕК зарядно устройство CT5 TIME TO GO

СТЕК CT5 TIME TO GO е единственото към момента зарядно устройство в света, което отговаря с голяма точност на въпорса  "Кога батерията ми ще бъде напълно заредена и готова за експлоатация?" Устройството също показва, благодарение на LED светлини, различните етапи на зареждане и колко време остава до пълно зареждане. когато можете безопасно да стартирате автомобила си, преди батерията да е напълно готова. 

7-стъпковото зарядно устройство предпазва автомобила и електрониката от искрене, обратна полярност и късо съединение.  Разполага с 5-годишна гаранция.

CTEK 56-578 M100 зарядно устройство

СТЕК зарядно устройство М100

M100 е интелигентно и гъвкаво 12V зарядно устройство. Тo задоволява нуждата от грижа за батерии в морската среда. Предлага функция recond за възстановяване на дълбоко разредени и стратифицирали батерии и по този начин спомага за удължаване живота на батерията. 

M100 е зарядно устройство с автоматичен 8-стъпков процес, защитава от искрене и обратна полярност. Продуктът е водо- и прахоустойчив. Разполага с 5 години гаранция.

CTEK 56-579 M200 зарядно устройство

СТЕК зарядно устройство М200

M200 е идеално 12V/ 15A зарядно устройство за всички собственици на лодки. Осигурява много добро съотношение цена/качество. Притежава и температурна компенсация чрез външен сензор  за оптимизиране на заряда във всеки момент. Със специалния режим recond възстановява и обновява дълбоко разредени и стратифицирани батерии, което често се налага при употребата на акумулаторни батерии в плавателни съдове. СТЕК М200 разполага 4 метра кабели и накрайници за лесен монтаж на борда. 

8-стъпковото устройство предпазва от искрене, обратна полярност и късо съединение.  Разполага с 5-годишна гаранция.

CTEK 56-995 MXTS 40 зарядно устройство

СТЕК зарядно устройство MXTS 40

MXTS 40 е подходящо за универсално зареждане на батерии при 12V и 24V системи в автосервизи и автомобилни салони. Лесно и безопасно за употреба, електронното устройство зарежда бързо и е подходящо за всички видове оловно-киселинни батерии. 

MXTS 40 позволява множество настройки и избор на програми, без опасност за електрониката в превозните средства. 

Освен светодиодният LED дисплей за 8-стъпков интелигентен процес на зареждане, устройството разполага и с OLED дисплей, на който могат да се проследяват важни параметри в работния процес като напрежение и ток на зареждане, капацитет на зареждане на батерията и време.

Компактно и лесно за пренасяне MXTS 40 е оборудвано с 2,5 метра кабели за зареждане със специални присъединителни конектори. Умното устройство предпазва от искрене, обратна полярност и късо съединение. Разполага с 2-годишна гаранция.

CTEK 40-016 MXTS 70/50 зарядно устройство

СТЕК MXTS зарядно устройство 70/50

Моделът MXTS 70/50 е мощно зарядно устройство и стабилен източник на постоянно напрежение. Специално създаден за всички 12V и 24V оловно-киселинни батерии в диапазона 20-1500 Аh. MXTS 70/50 има различни индикатори, показващи състоянието на зареждането, напрежението тока и времето на зареждане за зареждане и капацитет на зареждане на батерията. MXTS 70/50 е оборудван с всички необходими функции и функции, необходими за професионална поддръжка на батериите в автосервизи, автопаркове и др.

MXTS 70/50 е зарядно устройство с автоматичен 8-стъпков процес, предпазва автомобила и електрониката от искрене, обратна полярност и късо съединение. Доставя се с 2 години гаранция. 

 

Поръчайте бързо и лесно зарядни устройства СТЕК от нашия онлайн магазин!

При нужда от консултация за продуктите, посетете нашите магазини или се обадете на телефон 0700 43 003.