Историята на преглеждани продукти е празна

GGT: първокласно качество на водни помпи - гаранция за дълъг и продължителен живот

С повече от 80-годишна история, Industrias Dolz, S.A. е световен лидер в производството на водни помпи за производството на резервни части. Dolz винаги е произвеждалa само и единствено водни помпи за автомобили, камиони и трактори, което помага на фирмата да предложи водни помпи с най-дългогодишен опит на пазара.

Компанията е изградила три фабрики - в Испания, Аржентина и Китай и напълно автоматизирания производствен процес се комбинира с пълен контрол и висока производителност. Целта на фирмата е непрекъснато усъвършенстване в работния процес в името на качеството на продукта. 

Dolz произвежда повече от 4,5 милиона помпи в своите три завода и присъства в повече от 70 страни по целия свят, благодарение на своите стратегически разположени логистични бази, целящи да осигурят отлично обслужване.

А какво всъщност представлява охладителната система? 

Водната помпа е задължителен компонент за ефективна работа на двигателя. Нейната функция е да осигурява постоянен поток, количество и налягане на течността през охладителната система с цел осигуряване на топлинния обмен и правилната температура на мотора.

Задвижва се от двигателя с помощта на ангренажния ремък. Оборудвана е с перка, разположена на вал, който движейки се, принуждава охладителната течност да се движи. Когато лагерът на вала се износи, той се поврежда или протича. Когато това стане, помпата започва да работи шумно. В този случай е необходимо да бъде подменена. 

GGT предлага на независимият пазар една от най-цялостните гами от водни помпи, включваща повече от 900 различни номера за леки автомобили и над 300 различни номера за камиони и индустриални превозни средства. 

Изберете правилната водна помпа според модела на Вашия автомобил тук. 

Високото качество на водните помпи GGT осигурява перфектната работа на двигателя  за много години. GGT продуктите са тествани на екстремни температурни условия и за напрежение на колана, осигурявайки работата на помпите без грешки като течове и прекомерен шум. Всички GGT помпи биват подложени на тест за налягане, когато се произвеждат.

DOLZ произвежда и разпространява водни помпи за автомобили и индустриални автомобили, които се продават на независимия пазар след най-взискателните стандарти за качество и най-вече отговарят стриктно на всички оригинални спецификации. Компанията покрива 95% от моторните превозни средства, намиращи се в Европа, като специално внимание се обръща на производството на помпи за японски автомобили.

Отделът за научноизследователска и развойна дейност разработва годишно повече от 50 нови модела за производство, което помага да се запази продуктовата гама DOLZ начело на пазара. Водните помпи DOLZ отговарят на всички съществуващи критерии за адаптивност и функционалност, които могат да бъдат намерени в оригиналните продукти. Гаранция за качеството дава и 80-годишния опит в производството на водни помпи.

Вижте краткото видео защо да изберете водните помпи на Dolz:

Изберете правилната водна помпа според модела на Вашия автомобил!

При нужда от консултация за продуктите, посетете нашите магазини или се обадете  на телефон 0700 43 003.

Ще Ви очакваме!