Историята на преглеждани продукти е празна

OSRAM: Светлината е движение!

OSRAM е водеща световна мултинационална корпорация – производител за осветителни тела. Седалището й е в Мюнхен, Германия, оперира в над 120 държави с над 34 000 служители по цял свят. 

CarProfi предлага крушки OSRAM в своето портфолио. Изберете крушки OSRAM за Вашия автомобил тук.  

Мисията на компанията е да използва безкрайните възможности на светлината с цел подобряване живота на хората. Продуктите и решенията, които предлага, позволяват широка гама от цифрови приложения - от автономно шофиране до биометрично отключване на мобилни устройства. ОSRAM ще продължи да подобрява иновациите в сферата на мобилността, комуникацията, безопасността и благосъстоянието на хората и в бъдеще. 

Един от основните бизнес сегменти на компанията е автомобилното осветление. OSRAM произвежда осветление за оригинално вграждане в автомобила и притежава всичките ноу-хау за този процес. Това ги прави уникални на световния пазар. Освен това техните продукти могат да се ползват и като заместител - алтернатива във вграждането на автомобилите. Около 200 лампи са монтирани във всяка кола и OSRAM представя тези 200 решения за осветление за всеки автомобил. Широката гама на марката от възможни приложения на светлините в автомобилите гарантира безупречна безопасност и модерен дизайн. 

Различните цветове на опаковките отличават всеки един артикул в търговския обект.

  

Опаковките на OSRAM имат двоен ефект: привличат вниманието от разстояние и разполагат с ясна и  убедителна информация върху тях. 

Ще се фокусираме върху някои от продуктите на OSRAM от серията Original Line, които CarProfi предлага на своите клиенти.

Характеристики на лампите ORIGINAL:

  • надеждно качество на производител на оригинално оборудване
  • оригинални резервни части
  • широка гама продукти
  • 4-годишна гаранция за ксенонови крушки

Предимства на лампите ORIGINAL:

  • допълнителен комфорт благодарение на надеждното качество
  • изпитано и използвано в милиони превозни средства от известни производители
  • първокласно качество, произведено в Германия
  • подходящи за много ксенонови фарове

    

OSRAM Original Line h1, h4, h7 

Халогенни лампи OSRAM Original Line са надеждни и рентабилни. Те са най-популярната класическа светлина поради дългия живот, висока производителност, надеждно качество. Имат добро съотношение цена – качество. Затова са едни от най-продаваните продукти на пазара. От оригинално изпълнение, дизайн и надежден продукт, всеки потребител може да избере точната лампа, която най-добре отговаря на личните нужди. 

OSRAM Original Line P21W, P21/5W 

Сигналните лампи OSRAM Original P21W, P21/5W са с надеждно качество. Благодарение на широката продуктова гама лампите могат да се използват като оригинални резервни лампи за различни приложения.

Поръчайте бързо и лесно крушки OSRAM!

При нужда от консултация за продуктите, посетете нашите магазини и/или се обадете  на телефон 0700 43 003.

Ще Ви очакваме!