Историята на преглеждани продукти е празна

Участието на CarProfi на AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018 и семинарът на СТЕК

Приключи AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018 - събитието, свързано с модерните технологии в автомобилната индустрия, което се състоя за пръв път в България - от 18 до 21 Октомври, в Интер Експо Център, София.

CarProfi като фирма с над 20-годишна история в автомобилния бранш, в продажбата на акумулатори, авточасти, консумативи и автомобилни масла, взе участие в първото издание на изложението от световен мащаб, което беше официално подкрепено от най-голямото търговско изложение в света за модерни технологии в автомобилната индустрия - AUTOMECHANIKA, Франкфурт.

  

CarProfi на AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018

Компанията успя да се срещне на място и да поговори с дългогодишни партньори и клиенти, да запознае нови потребители с фирмата и брандовете на компанията – акумулатори VEGA и масла VEXXOL, да представи брандовете, за които е ексклузивен вносител за страната – умни зарядни СТЕК и маслата на General Motors – ACDelco Oils. Също и да разкаже за световно известни брандове от портфолиото си – Lucas, PZL, SPS, GGT, Bailcast и Optibelt. 

Освен това CarProfi представи 3-те нови и важни неща около предприятието – обновения електронен магазин, новите търговски условия и атрактивната програмата за лоялност към потребителите.

Най-специалната част от представянето на CarProfi беше организираната среща – семинар с Тони Зийл - глобален директор обучения на СТЕК. Той гостува специално в България, заедно с неговия колега Паси Аола – мениджър продажби за Източна Европа. 

Освен официалната програма, имаха специална трейнинг програма, с която консултантите на CarProfi усъвърпенстваха познанията за продуктите и приложенията им. По този начин двете страни инвестират в по-професионалното обслужване на бизнес и крайни клиенти. И допринасят за разпристранение на знанията за поддръжка на акумулатори - важно за всеки шофьор!  

На семинарната прoграма, в която взеха участие клиенти и партньори на компанията, г-н Зийл разказа накратко за СТЕК като компания, целите, които са си поставили в перспектива и отговори с много примери на въпроса защо трябва да се зареждат акумулаторите на превозните средства. 

Един от най-любопитните факти около бъдещето на СТЕК, за което сподели Тони Зийл е, че разработват безжични зарядни. 

Ако искате да научите повече за СТЕК, прочетете следните статии:

  1. "СТЕК – УМНОТО решение за продължителен живот на Вашия акумулатор"  - как УМНИТЕ БАТЕРИИ на СТЕК помагат за това акумулаторът на Вашия автомобил да има по-продължителен живот и за 8-стъпковата програма за проверка състоянието на акумулатора, разработена и патентована от СТЕК
  2. "СТЕК – умните зарядни устройства за Вашия акумулатор"  - повече подробности за всеки модел от УМНИТЕ ЗАРЯДНИ, които CarProfi  внася в България  

Поръчайте и своя актуализиран продуктов каталог CTEK на: marketing@carprofi.bg