Историята на преглеждани продукти е празна

Vexxol - брандът за висококачествени масла на CarProfi

Vexxol e грижливо създаден собствен бранд на CarProfi – фирма с повече от 20 години опит в автомобилния бранш. Дългогодишната и богата история в този бранш вдъхновяват членовете на компанията да създадат с помощта на многогодишен партньор, марка за масла.  

Автомобилно масло Vexxol. Обърнете внимание на тръбовидната линия, която указва количеството на масло в тубата - практично и удобно решение за всеки потребител на Vexxol.

Продуктите са предназначени за шофьори на мотори, на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили, за автомагазини, автосервизи и автопаркове, а също така и за селскостопанската техника. 

Може да разгледате портфолиото тук. 

Vexxol е на пазара от месец януари 2014 г. с голямо разнообразие от клиенти, които са се доверили на марката. Продуктите са специално разработени в Белгия, за да покрият съвременните еко норми и стандарти на най-разпространените марки автомобили в България и Европа. 

Маслата Vexxol съдържат в себе си свежи базови масла и висококачествени присадки, които създават устойчив маслен слой – гаранция за  надеждна защита и ефективна работа на двигателя при всякакви експлоатационни условия. Това е много важно и основно предимство на бранда.

Гамата на маслата Vexxol съдържа синтетични, полусинтетични и минерални масла, които могат да намерят своето приложение в двигатели, трансмисии, диференциали, индустрия и аграрна техника.

Двигателни масла
Важно е да се вземе под внимание, че всяка партида масла е подложена на стриктен лабораторен анализ. Двигателните масла Vexxol се състоят от три серии и са предназначени за различните превозни средства – за мотоциклети, за леки и лекотоварни автомобили и за тежкотоварни автомобили. 

•    Мотоциклети

Моторни масла Vexxol.

Серията Moto включва продукти, които са подходящи за всеки стил на каране, позволявайки на любителите на мотори да се наслаждават на динамичност и сигурност на движението. Съставът на маслото е съобразен със стандартите на производителите, което позволява двигателят да бъде защитен от износване за дълго време. 

•    Леки и лекотовани автомобили

Важността от доверието и чувството за сигурност на пътя вдъхновяват създателите на двигателни масла Vexxol. Продуктите са представени в широка гама, съобразени с различни спецификации и стандарти. Проверените масла и присадки осигуряват гарантирано добри експлоатационни качества. А финалният продукт е висококачествено решение на достъпна цена. 

•    Тежкотоварни автомобили

Маслата от тази серия – TRX притежават висока ефективност при контрол на саждите в съответствие с нормите на ЕС, включително и най-високата Euro VI. В производството им са вложени суровини и добавки, гарантиращи стабилна защита на двигателя и високоефективна работа. Стриктният контрол и производството според определените стандарти – на ACEA (European Automobile Manufacturers’ Association) и API (American Petroleum Institute) осигуряват масло с дълъг живот, което запазва своите смазочни свойства през целия период на употреба. 

Трансмисионни масла 

Трансмисионните масла под марката Vexxol са създадени за леки и лекотоварни автомобили. Те са с внимателно подбрани базови масла и присадки, осигуряващи плавно превключване на предавките и безшумна работа на трансмисионната кутия. Гамата включва масла за ръчни и за автоматични скоростни кутии и за диференциали. 

Индустриални масла

Марката разработва универсално масло за селскостопанската техника, което да отговаря на изискванията от бранша. Освен него е създадена серия хидравлични индустриални масла ISO, които да осигуряват безпроблемна работа на селскостопанските машини и оборудване.

Марката също така предлага: 

•    Греси: предназначени за смазване на плъзгащи и търкалящи лагери, шарнирни връзки и други механизми, изискващи продължителна работа при високи температури. Притежават отлични антикорозионни свойства и са неразтворими във вода. Също така имат висока устойчивост на окисляване и механична работа. 

•    Антифризи: за охлаждане, смазване и намаляване на износването.

Поръчайте бързо и лесно масла Vexxol от нашия онлайн магазин!

При нужда от консултация за продуктите, посетете нашите магазини в София и страната или заповядайте на най-мащабното автомобилно събитие у нас – AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018, което ще се проведе от 18 до 21.10.2018 г. в Интер Експо Център. Ще Ви очакваме на щанд А1, зала 2. Повече за събитието може да научите от статията ни "CarProfi на най-мащабното автомобилно събитие у нас - AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018"