Историята на преглеждани продукти е празна

Защо да изберем акумулатори VEGA?

отлична надеждност, ефективност и дълъг живот

VEGA акумулаторите са проектирани така, че да предлагат на потребителите продукт, който съчетава най-новите технологични подобрения в акумулаторния дизайн с максимална производителност и издръжливост. 

VEGA са качествени акумулатори, подходящи за широка гама приложения (серия за леки и лекотоварни автомобили, серия за мотори и моторни спортове, серия за тежкотоварни автомобили). Продуктовата гама от акумулатори е разпределена в четири категории: Standard (леки, лекотоварни, тежкотоварни и мото), Longlife (леки и лекотоварни с удължена гаранция от 3 години), EFB (Enhanced Flooded Battery - леки и лекотоварни с по-нова технология), AGM (леки и лекотоварни с по-нова технология от EFB). Отличават се с отлична надеждност, ефективност и дълъг живот. Качеството е гарантирано чрез използване на последните технологии и производствени стандарти. Мислейки за утрешния ден и въздействието на индустрията върху природата, VEGA акумулаторите се произвеждат в среда, осигуряваща безопасен производствен процес. 

Повече за VEGA може да прочетете от нашата блог статия „VEGA: брандът акумулатори на CarProfi с отлична надеждност, ефективност и дълъг живот.“

Поръчайте продуктов каталог на VEGA на marketing@carprofi.bg

За да се уверите сами в качеството и издържливостта на акумулатори VEGA, сега може да се възползвате като закупите акумулатор с 25% отстъпка от цена на дребно. Необходимо е да върнете своя стар акумулатор в магазините на CarProfi (София Централен офис, София Изток, София Юг, Варна, Враца, Русе, Стара Загора), като върнатият акумулатор трябва да е с подобен капацитет, на този, който ще вземете. Промоцията е валидна от 01.03.19 – 31.03.19 г. 

 

Разгледайте портфолиото от акумулатори VEGA