Историята на преглеждани продукти е празна

Маншони Bailcast: качество и устойчивост във времето

Полуосите  прехвърлят мощността от трансмисията на двигателя към колелата и задвижват автомобила напред. Гъвкавата връзка в полуосите, която спомага за движението на колелото, е покрита с гума, която се нарича маншон. Маншоните представляват гумени елементи и се използват за защита на външните и вътрешните карета на полуосите и кормилната рейка от влиянията на околната среда. 

Маншоните предпазват шарнирната връзка от вода, камъни и други замърсявания, а в същото време поддържат смазката. Когато маншоните са напукани или скъсани, е възможно смазката от вътрешността им да се смеси с кал или друг тип замърсител, който да повреди карето и рейката и това да повлияе на управлението на автомобила. Затова смяната на маншоните трябва да се извърши непосредствено след появата на пукнатини. Това би спестило средства, имайки предвид, че цената на маншона е значително по-ниска от тази на полуосите, шарнирите, задвижващия вал и кормилната рейка.

Маншоните имат важна функция и позволяват на полуосите и каретата да останат чисти и да имат дълъг живот. Ако забележите или заподозрете, че маншоните на автомобила Ви може да са повредени, потърсете помощ от механик в близкия автосервиз.

Изберете подходящите маншони според модела на Вашия автомобил! 

CarProfi като надежден партньор представя маншоните на Bailcast. 
 
Bailcast е английска компания, създадена през 1980 г. Със своя над 30-годишен опит в проектирането и производството на гумени автомобилни компоненти, фирмата доставя в световен мащаб, after market пазара. Duraboot® е бранд, разработен и произведен от Bailcast, за маншони за after market пазара на автомобилния сектор. Bailcast също произвежда инструменти за монтаж на маншони под марките Duragun® и Duralec®. Всички продукти на фирмата притежават патенти на световно равнище и са с гаранция за качество.

Компанията инвестира в иновации, съчетани с дизайнерска компетентност, което ги превръща в лидер на пазара, а обещанията към потребителите им помагат да останат на върха. 

Освен автомобилни продукти, Bailcast разработват набор от аксесоари за свободното време (пасивна система за контрол на въздуха и др.)

Брандът Duraboot® е проектиран от Bailcast и предлага части за after market пазара на автомобилния бранш. В гамата си обхваща 8 вида маншона, които могат да се поставят на 99% от автомобилите на пазара.


Отличимите продуктови специфики на стандартните маншони под бранда Duraboot® са:

  • 8 вида маншони, пригодени за 99% от автомобилите на пазара – вече не е нужно да има над 300 вида маншона
  • лесни инструкции за монтаж
  • необходима минимална инвестиция (добро съотношение цена – качество)
  • изработени от висококачествен неопрен
  • по-добра разтегливост в сравнение с маншоните от естествена и синтетична гума
  • устойчиви на смазка, абразивни материали, пясък и екстремни температури
  • устойчиви на скъсване и удар
  • формата на маншоните забавя процеса на износване и разкъсване
  • освен стандартните маншони, съществуват още две серии маншони пода марката – Duraboot® Universal и Duraboot® Steering Rack, които предлагат същите отличителни черти. 

Универсалните маншони Duraboot® Universal се състоят от: 

  • CV96 Uniboot: предназначени за повечето автомобили, 4x4 и леки превозни средства
  • CV88 Maxiboot - подходящи за превозни средства с по-големи полуоси.
  • CVS18 Splitboot - предназначени да бъдат монтирани без да е необходимо да се демонтират части от окачването.

Duraboot® Steering Rack са маншони, предназначени за кормилната част на автомобила. Състоят се от две категории: 

  • стандартни: предлагат 5 комплекта разновидности
  • серво усилвател : предлагат се 3 комплекта разновидности

Монтирането на маншон Duraboot® с някой от инструментите за сглобяване от марките Duragun® или Duralec® намалява общото време за подмяна на маншон само за 20 минути.

Поръчайте маншони според модела на Вашия автомобил!

При нужда от консултация за продуктите, посетете нашите магазини и/или се обадете  на телефон 0700 43 003.

Ще Ви очакваме!