КОИ СМЕ НИЕ?

CarProfi10.jpg

CarProfi (позната в търговията на едро до края 2017 като Имахижу) стартира своята дейност през 1994 година като търговец на едро за акумулатори, масла, консумативи и резервни части за автомобили. Оттогава до днес сме доставили на хилядите си клиенти на едро повече от 1 милион акумулатори, 5 милиона литра масло, милиони филтри, ремъци, резервни части.

 

ЗАЩО ДА КУПИТЕ ОТ НАС?

CarProfi4.jpgПредлагаме Ви лесен избор от електронен магазин с логични стъпки за търсене, който работи еднакво добре на стационарни и мобилни компютри, таблети и телефони 24 часа в денонощието.

Ние сме близо до Вас. Обслужваме клиентите ни в 11 обекта, в които нашите професионални консултанти предлагат компетентно решение за всяко запитване.

За изминалите години изградихме централен палетен склад, който се обслужва с модерна техника и автоматизирана система с баркод скенери. В него разполагаме с над 30 000 артикула и продължаваме да ги увеличаваме ежедневно.

 

КУПИ БЕЗ РИСК!

CarProfi9.jpgПлащате при получаване на поръчката, след като се уверите, че сте получили това, което сте поръчали.

Може да върнете поръчката, в случай че доставеното не съответства на Вашите очаквания.

Ние сервизираме или заменяме продукти, които покажат недостатъци в рамките на гаранционния срок. За акумулаторите предоставяме временно заместващ, така че да не се налага да спирате автомобила си от движение.

 

КАК ДОСТИГАТ ПОРЪЧКИТЕ ДО ВАС?

CarProfi1.jpgРазполагаме с 27 собствени автомобила и доставяме ежедневно поръчките в София, Варна, Бургас, Враца, Русе, Стара Загора, Велико Търново и Благоевград до вратата на клиентите.

Алтернативно ползваме куриери, с които доставяме до всички точки на страната. В 95% от случаите времето за доставка е до 36 часа.

За онези от Вас, които не искат да чакат доставка, предлагаме „поръчай онлайн – вземи от магазин“ или купи на място в магазина (важи за наличните в конкретния магазин стоки).

 

КАКВИ СА НАШИТЕ АМБИЦИИ?

CarProfi5.jpgСтремим се да предоставим най-удобната и изгодна за Вас услуга.

Приемаме с благодарност мнението Ви за това, как се справяме и какво още можем да подобрим.

Ако желаете да го споделите може да ни пишете на:

* e-mail e-shop@carprofi.bg

* или да ни се обадите на телефон 0700 43 003.