РАБОТИ ПРИ НАС

hiring-2784704_960_720.pngСтанете част от компания, която изгражда бизнес на база на коректните отношения и уважение към всеки клиент. Предлагаме ви с усмивка и силно желание за развитие на печеливш бизнес да постъпите при нас. Ние ще се погрижим за вашето професионално израстване и лични бизнес успехи в областта, в която желаете да се реализирате. Това ще бъде в рамките на националното ни присъствие в България и обслужването на многобройните ни клиенти, които очакват от нас да бъдем техин надежден партньор в търговията с резервни части, масла и акумулатори. Друга голяма част от клиентите ни имат нужда от коректни консултации и бързи доставки, за да бъдат автопарковете им винаги в добро състояние.

Ако проявявате интерес към работа в сферата на логистиката и доставките, искате да разработвате продуктови линии или горите от желание да се реализирате в сферата на продажбите и маркетинга, то не чакайте непременно да сме обявили свободни работни позиции. Изпратете свое CV и мотивационно писмо на office.centralen@carprofi.bg и ние ще се свържем с вас.

В случай, че сега се обучавате или наскоро сте завършил образованието си имате възможност да се включите и в нашата Стажанстски програми. Необходимо е да владеете английски и да сте с добра компютърна грамотност. Така в рамките на половин година ще имате възможност да работите наравно с утвърдени професионалисти в бранша, ще ви бъдат поверени интересни проекти и ще изпитате реалното поемане на отговорност по изпълнението им.

Изпратете ни автобиография и мотивационно писмо, за да разберем сферата на дейност, в която желаете да натрупате опит и ние ще се свържем с вас, когато имаме отворена позиция. Очакваме документите ви целогодишно на: office.centralen@carprofi.bg.