Окачване на колелата

Задвижване на колелата

Горивна система

Авточасти CarProfi

CarProfi (позната в търговията на едро до края 2017 като Имахижу) стартира своята дейност през 1994 година като търговец на едро за акумулатори, масла, консумативи и резервни части за автомобили. Оттогава до днес сме доставили на хилядите си клиенти на едро повече от 1 милион акумулатори, 5 милиона литра масло, милиони филтри, ремъци, резервни части.

Защо да вземете авточасти от нас

Разполагаме с 27 собствени автомобила и доставяме ежедневно поръчките в София, Варна, Бургас, Враца, Русе, Стара Загора, Велико Търново и Благоевград до вратата на клиентите. Алтернативно ползваме куриери, с които доставяме до всички точки на страната. В 95% от случаите времето за доставка е до 36 часа. За онези от Вас, които не искат да чакат доставка, предлагаме „поръчай онлайн – вземи от магазин“ или купи на място в магазина (важи за наличните в конкретния магазин стоки).

Официални представители сме на следните марки

  • Ctek - зарядни за акумулатори
  • Vega - акумулатори
  • Vexxol - масла за вашият автомобил

Пълен набор от авточасти за вашият автомобил, мотор и камион

Чрез нашият онлайн магазин може удобно да откриете всички авточасти които са ви необходими. Предлагаме търсене на авточасти по VIN номер, по автомобил->модел->двигател, както и по категория авточасти. 

Блог за авточасти

В него ще намерите много полезни материали за вашият автомобил, как да изберете правилният акумулатор, какви масла да ползвате и други полезни материали.