Кои са нашите дистрибутори?

Това са хора, които имат свои търговски обекти или развита клиентска мрежа и страстта им е търговията с авточасти, масла и акумулатори. Това са и сервизни техници, които са ни открили като алтернатива за своите клиенти, когато стане дума за продукти, които са на добри цени, доставят се бързо и са с проверено качество.

Понякога това са и младежи, които стартират сега и имат страст и хъс да намират и предлагат истински качествени продукти с добри параметри, познати на пазара, търсени и лесно продаваеми. Това става както он-лайн така и със средствата на класическата търговия.

Сегашните ни клиенти споделят с нас, че ни харесват заради коректността, гъвкавата ни политика, сериозното отношение към всяка доставка и професионалния ни съвет. Това са все детайли в пантьроските ни взаимоотношения, на които много държим. Ако и за вас са ценни и смятате, че можем да печели заедно, нека го направим.

Потърсете ни на: teodor.krastev@carprofi.bg

Нека поговорим за нашата първа сделка. Защото, ако започнете скоро, ще бъдете сред прървите, на които ще предложим и разработването на обекти като наш франчайз партньор. А това значи добър и стабилен бизнес.