СТАНИ АВТОР

Информацията и добре структурираните съвети са нещо, което ние ценим. И бихме желали все повече стойностна и важна информация да достига до нашите клиенти. Защото няма нищо по-лесно от това да подведеш незнаещ човек. А в съвременния свят, който разполага с важната информация, той е в състояние да отсява манупулацията от истината . Затова се стремим да даваме достатъчно познания в ръцете на клиентите си така, че те да могат да вземат свои осъзнати решения.

Понякога разликата в продуктите не е толкова съществена, ако знаеш как и какво точно да търсиш и да сравняваш.

Друг път не е необходимо да мислиш за цял комплект, ако може и само една част да ти свърши работа.

Няма по-безценно нещо от това някой, който има достатъчно познания и практика да те посъветва как да правиш профилактика. Или пък да ти покаже нещо ново, което ти услеснява живота ихпести усилия и пари. А ти дори не подозираш, че то съществува и си караш по старому.

Затова:

  • Ако  имате желание заедно да работим за това, шофьорите да бъдат по-информирани и по-подготвени и обичате да пишете, то ние ще се радваме да се свържем с вас.
  • Важно е да можете да пишете с необходимото познание на теми, които са свързани с поддръжка и профилактика на автомобили.
  • Възможно е да сте студент или ученик и да се вълнувате от авто-мото теми и материали.
  • Или пък сте с професионалист с добра практика, който има и умението да пише добре и да създава интересно съдържание за социалните медии.

Ще се радваме да се свържем с Вас, ако проявявате интерес да подготвяте материал за нашия електронен магазин или страниците ни в социалните медии. За повече информация и предложения, моля свържете се с нас на: marketing@carprofi.bg

Защо да го правите?

За да имате фенове и последователи, с които ще говорите за любими теми

За да имате възможност да се възползвате от специалната ни програма за отстъпки на масла, акумулатори и авточасти за нашите автори

За да получавате възнаграждение за нещо, което за вас е страст, а не досадна работа

За да бъдем част от онези, които променят начина на мислене и културата на шофьорите

Готови ли сте, тогава да започваме!