ГАРАНЦИЯ

WarrantyLogo-300x268.jpgГаранционният срок на всички продукти е две години, освен ако не е посочено друго върху етикета, опаковката или в придружаващата покупката документация.

За резервни части и течности, които се подменят на определен пробег или интервал от време, определени от производителя на автомобила и записани в инструкцията за експлоатация, гаранционният срок е равен на определения в инструкцията. Такива са филтри, ангренажни ремъци и ролки, накладки, дискове, свещи, масла и течности.

В случай, че желаете да предявите рекламация за закупен от нас продукт следва да направите следното:

1. Попълнете протокол за рекламация (важно е да се попълнят всички полета).

Icon ПРОТОКОЛ ЗА РЕКЛАМАЦИЯ (114,8 KB)

2. Подгответе рекламирания продукт заедно с протокола за рекламация, гаранционната карта и документа, с който сте извършили покупката и ги изпратете в централен офис или ги занесете в най-близкия обект от списъка с магазини.

Транспортът при изпращане на рекламация е за сметка на предявяващия рекламацията. При одобрение на рекламацията той се възстановява от Carprofi.

3. Рекламациите се обработват веднага. Очаквайте да се свържем с Вас на следващия ден след пристигането на пратката при нас. Все пак в някои случаи е нужна допълнителна оценка, която изисква повече време. В такива случаи ще Ви потърсим веднага щом приключим тестовете.

4. Ако имате оплакване от акумулатор и не искате да спирате автомобила си от движение, Ви препоръчваме да посетите наш магазин. Там ще получите временно заместващ акумулатор и ще продължите да ползвате автомобила си докато ние проверим Вашия.

5. Дефектните продукти се заменят с нови за наша сметка като ние поемаме и стойността на доставката. В случай, че продуктът не е наличен в никой от магазините и складовете в момента на одобрение, Ви се възстановява покупната цена, която сте заплатили.