Историята на преглеждани продукти е празна

Амортисьори KAYABA: технологии на високо равнище

Окачването на автомобила е необходимо да бъде в добро състояние, за да се гарантира стабилността на колата, запазвайки контакта между гумата и пътната настилка. Това ще запази сигурността и комфорта на шофьора и пътниците по време на движение. 

Амортисьорите контролират движението на пружинното окачване и ходовата част на автомобила, за да се поддържа стабилност. Чувствителни са на скорост.  

Изберете амортисьори според модела на Вашия автомобил.

CarProfi като надежден партньор представя амортисьори KAYABA. 

KAYABA е японска компания, основана през 1919 г. и се е превърнала в световен лидер в разработването и прилагането на хидравлични технологии. Компонентите и продуктите на бранда се продават в повече от 100 държави. Уменията в инженеринга и производството са помогнали на компанията да спечели "Demming Prize" за пълен контрол на качеството.

(Наградата Deming е най-дългогодишната и една от най-високите награди на TQM (Total Quality Management) в света. Тя признава, както отделните лица за техния принос в областта на Total Quality Management (TQM), така и предприятията, които успешно са приложили TQM).

Компанията произвежда продуктови решения за оригинално вграждане Освен това предлага продуктите си и за aftermarket автомобилния сегмент. 

Амортисьорите KAYABA

КAYABA е един от световните производители на амортисьори за оригинално вграждане, осигуряващи около 50 милиона продукти всяка година на водещи световни производители на автомобили.

За продуктите е характерно:

  • използване на технологии от високо ниво на производство и качество
  • отговаряне на широк спектър от нужди за автомобилно окачване с усъвършенствани технологии, които един производител, специализиран в амортисьори, може да осигури
  • амортисьорите за подобряване на ефективността са специално конструирани, за да гарантират превъзходно управление и стабилност при екстремни условия на шофиране
  • превъзходно следпродажбено ангажиране

Диапазонът предлага маслени и газови амортисьори и моно тръби с високо налягане - най-доброто за по-взискателно шофиране.

Съществуват следните серии амортисьори: 

Тунинг серии амортисьори:

Разберете амортисьор от коя серия на KAYABA да изберете според Вашите нужди: 

Поръчайте амортисьори според модела на Вашия автомобил!

При нужда от консултация за продуктите, посетете нашите магазини и/или се обадете  на телефон 0700 43 003.

Ще Ви очакваме!