Историята на преглеждани продукти е празна

CarProfi организира среща-семинар на СТЕК по време на AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018

 

Тони Зийл - глобален директор обучения на СТЕК гостува в България на най-мащабното автомобилно събитие за годината у нас - AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018, което ще се проведе от 18 до 21 Октомври в сградата на Интер Експо Център в столицата.

 

 

Събитието за авточас­ти и компоненти, авто­сервизно и гаражно оборудване, оборудване за бензиностанции, аксесоари и консумативи за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомо­били и услуги, ще се проведе за първи път в страната и ще е официално подкрепено от световното известното събитие за модерни технологии в автомобилната индустрия - AUTOMECHANIKA. Повече за изложението може да разберете от статията ни „CarProfi на най-мащабното автомобилно събитие за годината у нас - AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018“.

 

 

СТЕК е световен лидер на пазара в производството на зарядни устройства за оловно-кисели батерии. Историята на компанията започва преди повече от 30 години във Викмансхттан, малко селце в Даларна, Швеция. Шведският изобретател Бенгт Уолквист, който е и основател на фирмата, създава първото зарядно устройство за батерии, използващо електроннa импулснa технология. Така се ражда първото "интелигентно" зарядно устройство в света. 

 

 

От 1997 г. продуктовата гама на фирмата се разширява значително с цел да отговори на нуждите на собствениците на автомобили, автомобилните сервизи и други индустрии, като получава непрекъснато признание от потребителите по цял сват. Днес СТЕК продават над 1 000 000 зарядни устройства в 70 страни, като все още всички продукти се проектират, разработват и тестват във Викмансхттан. 

 

 

Тони Зийл е част от СТЕК и работата му е да изгражда партньорства чрез обучения. Компанията вярва, че чрез компетентно обучение е в полза на потребителите и партньорите си. Продуктите са лесни за употреба, но за да влязат в детайли професионалните автосервизи, дистрибуторите на СТЕК и крайните потребители, трябва да разберат много повече за продуктите и как най-рационално да ги използват. СТЕК развиват основни умения за поддръжка на акумулатора. 

 

 

 

 

1.Тони Зийл - Глобален Директор обучения на СТЕК

 

 

А ето какво разказва Тони Зийл за своя професионален път:

 

 

„От както напуснах училище работя в автомобилната индустрия, започвайки в началото като моторен техник. След това завърших Управление на автокъщи. След няколко години имах нужда от ново предизвикателство и кандидатствах за Кралския автомобилен клуб във Великобритания като водещ техник. Там минавах през различни нива на управление и намерих себе си в обучението и образованието. Напускайки Кралския автомобилен клуб след 23-годишна служба, се захванах с разработването на продукти за дистрибутор на CTEK и Midtronics в Обединеното кралство, където започнаха връзките ми с продуктите на CTEK. След 18 месеца се отвори възможност да работя за развитието на бизнеса на CTEK и отново се ангажирах с обучението в цяла Великобритания. През четвъртото тримесечие на 2014 г. CTEK стартира образователна програма за партньорите на фирмата и бях избран да ръководя този вълнуващ нов проект. Три години по-късно можем да се похвалим с учебни заведения в Швеция и Германия и четирима мениджъри за обучение на пълен работен ден - такава е нуждата от образование и яснота на обществото, когато става дума за зареждането на батерии!“

 

 

 

 

2.Тони Зийл - Глобален Директор обучения на СТЕК

 

 

Това, което г-н Зийл ще разкаже по време не семинарната програма е да разберем какво всъщност е  CTEKоnomy, защо знанията ни за зареждането на акумулатори вече са непълни и остарели, какви са новите трендове в тази насока. След тези семинари със сигурност ще можете да бъдете по-полезни и търсени от клиентите си в сферата на поддръжката на батерии и умното им управление. И да успявате да поддържате по-рационално колите, машини и цели автопаркове.

 

 

Като изключителен вносител на СТЕК за България CarProfi  организира семинарната среща, за да разшири знанията в сферата на акумулаторните батерии и зареждане на своите партньори, потребители и клиенти. Семинарните обучения ще се проведат на третия ден от форума – 20.10.2018 г., събота в зала Вихрен (ет.2, централен вход на Интер Експо Център). Ето и пълната програма като се има предвид, че двете сесии се припокриват:

 

 

Програма за семинарите на CTEK

Водещ: Тони Зийл - глобален мениджър обучения на CTEK  

Сутрешни сесии

10.30 - 10.45 - регистрация и настаняване

10.45 - 11.00 Защо CTEK?

11.00 – 12.10 Защо зареждане?

12.30 – 13.00 Професионални продукти 

Следобедни сесии

13.30 – 13.45 Защо СТЕК?

13.45 – 15.00 Защо зареждане?

15.10 – 16.50 Професионални продукти

 

 

КАК ДА УЧАСТВАТЕ В СЕМИНАРА

 

 

Това, което може да направите от сега е да се регистрирате за БЕЗПЛАТНО участие. Регистрацията Ви гарантира място на семинара и ще бъде затворена при запълване капацитета на залата – 100 места за всяка от двете сесии.

 

 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕМИНАРА НА СТЕК!

 

 

Заповядайте също така на щанда на CarProfi (щанд А1 в зала 2 на Интер Експо Център), където ще Ви демонстрираме основните продукти и брандове от портфолиото си и ще разкажем с какво ще разширим гамата от авточасти през следващата година. Още повече – ще разберете за кои продукти CarProfi ще продължи  да бъде изключителен представител за България. Ще имате възможност да научите последните новини около продуктите на VEGA, VEXXOL, CTEK, lco Oils, Lucas, PZL, SPS, GGT, Bailcast и Optibelt.

 

 

В допълнение ще можете да се запознаете на място с новия ни електронен магазин, търговски програми и програма за лоялност.