Историята на преглеждани продукти е празна

CarProfi на най-мащабното автомобилно събитие за годината у нас - AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018

 

Вижте отблизо екипа и продуктите на CarProfi на най-мащабното автомобилно събитие за годината у нас - AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018

 

 

AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018 предстои да се случи тази есен за първи път в България, официално подкрепено от световно известното събитие AUTOMECHANIKA за модерни технологии в автомобилната индустрия. То ще се състои от 18 до 21 Октомври в зали 2 и 3 на Интер Експо Център, София.

 

 

AUTOMECHANIKA е най-голямото търговско изложение в света за автомобилната индустрия. На него участват средно около 4800 изложители и се провежда на всеки две години. Събитието обхваща цялата съвкупност от процеси в автомобилния следпродажбен пазар – от мястото на продажба до услугите, рециклирането и изхвърлянето на отпадъци. Специализирано е за доставчици на производителите на моторни превозни средства, гаражно и сервизно оборудване, както и за всички видове резервни части и аксесоари за поддръжка. 

 

 



Messe Frankfurt Exhibition GmbH / Pietro Sutera

 

 

На изложението AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018  ще бъдат представени авточасти и компоненти, автосервизно и гаражно оборудване, аксесоари и консумативи за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили. 

 

 

Като фирма с повече от 20 години опит в автомобилния бранш CarProfi ще бъде част от изложението на щанд А1 в зала 2 на Интер Експо Център, където ще демонстрираме основните продукти от портфолиото си и ще разкажем с какво ще разширим гамата си от авточасти през следващата година, както и ще проведем изключително обучение за България на тема системи CTEK. 

 

 

Ще разберете на кои световни брандове CarProfi ще продължи да бъде изключителен представител за България. Ще имате възможност да научите последните новини около брандовете на компанията - акумулатори VEGA и масла VEXXOL, както и за световни брандове от портфолиото ни: CTEK, ACDelco Oils, Lucas, PZL, SPS, GGT, Bailcast и Optibelt. 

 

 

В допълнение ще можете да се запознаете на място с новия ни електронен магазин, търговски програми и програма за лоялност. 

 

 

Най-специалната част от нашето участие в изложението ще бъде семинарната програма, водена от Тони Зийл – Глобален директор обучения на СТЕК. Демонстрацията му ще се проведат на третия ден от форума – 20.10.2018 г., събота в зала Вихрен (ет.2, централен вход на Интер Експо Център). По време не семинара ще разберете какво е CTEKonomy, защо знанията ни за зареждането на акумулатори вече са непълни и остарели, какви са новите трендове в тази насока. След тези семинари със сигурност ще можете да бъдете по-полезни и търсени от клиентите си в сферата на поддръжката на батерии и умното им управление. И да успявате да поддържате по-рационално колите, машини и цели автопаркове.

 

 

Повече за CTEK и Тони Зийл ще научите в следващата ни блог статия! 

 

 

Регистрирайте се за БЕЗПЛАТНО участие. Регистрацията Ви гарантира място на семинара и ще бъде затворена при запълване капацитета на залата - 100 човека.

 

 

Регистрирайте се тук за семинара!

 

 

Ще очакваме да се срещнем с всички Вас - наши клиенти и потенциални партньори, за да поговорим за  Вашите нужди през сезон 2018-2019 и за бъдещето на индустрията - щанд А1 в зала 2 на Inter Expo Center.