Историята на преглеждани продукти е празна

По-добро планиране и контрол на времето

Със зарядното CT5 Time to go животът ви е в пъти по-лесен и сигурен

Вече налично в CarProfi - официален вносител за България 

Отделянето на време за поддържане и ремонт на колата винаги е било трудна задача, особено когато не знаете колко време ще отнеме извършването на  различните дейностите. До сега, такъв беше и случаят със зареждането на батериите, което се явява доста важна задача, която предотвратява различни проблеми с автомобила и удължава живота на батериите. Това вече се промени благодарение на CTEK, световен бранд в областта на поддържането на автомобилни батерии, който го направи с CT5 TIME TO GO зарядно.  Лесно за употреба 12V, 5amp зарядно, което ти позволява да контролираш своето време и да планираш дните си, чрез точно предвиждане на оставащото време, необходимо за пълно зареждане. 

Зарядното CT5 TIME TO GO използва нов, различен начин на зареждане – казва ти кога твоята батерия ще бъде готова за използване. Серия от LED светлини показват различните стадии на зареждане, както и колко още време е необходимо, за да се достигне до пълно зареждане. Също така батерията е снабдена и с допълнителни индикатори, които ти показват кога може безопасно да опиташ да запалиш своето превозно средство ако зареждаш изтощена батерия и кога тя е напълно заредена. 

Лесно за използване и напълно автоматично, CT5 TIME TO GO зарядно използва модерни технологии, които постоянно наблюдават състоянието на батерията и предприема необходимите действия при необходимост. Зарядното има три основни зареждащи и поддържащи фази за максимизаране на живота на батерията. То ще гарантира, че батерията винаги е в добро състояние и може дори да се съживи дори и силно  изтощената батерия. Освен, че е снабдено с режим за нормално зареждане, зарядното има и специален режим за батерии, които не са били зареждани от много време и имат нужда от подобряване на състоянието си. Също така има и AGM режим  за такива батерии, които се използват в превозни средства със Старт-Стоп система. 

Стен Хамаргрен, мениджър в CTEK сподели следното: „ CT5 TIME TO GO е първото зарядното в света, което ти казва точно кога твоята батерия ще бъде заредена и готова за използване.  То е създадено в отговор на желанията на потребителите за домакински уреди и аксесоари, които да ги информират за различни промени - виждали сме го при миялни и сушилни машини и вече може да го прави дори и твоето зарядно за батерии.“

Както всички продукти на CTEK,  така и зарядното CTEK TIME TO GO има защита от искрене, и защита при обръщане на поляритета, което гарантира вашата безопастност.  Напрежението в зарядното и начина на подаване на тока гарантират, че електрониката на автомобила е защитена и отпада нуждата от изключване на батерията при зареждане.  Зарядното може да бъде прикрепено към батерията на акумулатора дълго време, без риск от презареждане или недозареждане. 

 

Зарядното CTEK TIME TO GO идва с 5-годишна гаранция. Пълен набор от допълнителни  аксесоари за свързване, също са на разположение за допълнително удобство на потребителите. 

 

За повече информация относно зарядното CTEK TIME TO GO и възможността да го купите още днес, моля свържете се с изключителния им вносител за България - CarProfi