Историята на преглеждани продукти е празна

💥 КОГА ВСЪЩНОСТ ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНЯ МАСЛОТО?

👀 Вижте промо-цените на масла Total: 🛒https://is.gd/bb8Emv

Всеки водач на моторно превозно средство знае, че редовната смяна на маслото в двигателя е жизненоважна и може да Ви спести скъпоструващи ремонти.

🟠 ВЪПРОСЪТ ОБАЧЕ Е КОЛКО ЧЕСТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ ТАЗИ ОПЕРАЦИЯ?

Известно е, че оптималният интервал за смяна на маслото е посочен в ръководството на автомобила. Но не всеки знае, че всъщност там са написани две числа.

  • 1️   ПЪРВОТО ЧИСЛО е редовната СМЯНА НА ДВИГАТЕЛНОТО МАСЛО В ОПТИМАЛНИ ЗА МОТОРА УСЛОВИЯ.
  • 2️   ВТОРОТО ЧИСЛО обаче показва КОГА ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНЯ МАСЛОТО ПРИ РАБОТА НА АВТОМОБИЛА В НЕБЛАГОПРИЯТНИ УСЛОВИЯ.

Най-често шофьорите обръщат внимание само на първата стойност, а в болшинството от случаите условията при които работи един двигател спадат към графата неблагоприятни.

Трябва да се има предвид, че условията у нас не са идеални. Двигателят стартира при температури от минус 10 градуса по Целзий и по-ниски през зимата, пътуванията много често са кратки, шофира се (дори периодично) по черни пътища - всичко това, от гледна точка на производителите на двигатели, вече влиза в графата неблагоприятни условия на работа.

Интервалът между смяната на масло зависи от двигателя. Ако говорим за средностатистически масови автомобили, тогава обикновено става дума за около 15 000 км. Втората цифра обаче, на която почти никой не обръща внимание, най-често е с окло 1/3 по-малка. Така че, ако се препоръчва редовна смяна на маслото на всеки 15 000 км според производителя, то при шофиране в "неблагоприятни" условия интервалът се намалява и смяната трябва да се прави до към 10 000 км. Така ще намалите износването на двигателя и ще си спестите проблеми и ремонти.

АКО ИМАТЕ ВЪПРОСИ, КОЛЕБАЕТЕ СЕ И НЕ СТЕ СИГУРНИ – ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ СПЕЦИАЛИСТИТЕ.

Ако се колебаете и не сте сигурни кога трябва да се смени маслото, какво масло да вземете, кое масло е оригинално – обърнете се за съвет към специалистите от Carprofi. Ние не само ще отговорим безплатно и компетентно на Вашите въпроси, но и ще Ви предоставим възможност да закупите оригинално масло отговарящо на Вашите нужди на атрактивна цена.

Ние сме на пазара вече 28 години. Доверете се на опита и на изграденото ни добро име.

Промоция на масла Total : 🛒https://is.gd/bb8Emv

Как да различите менте масло от оригинално? – четете в нашия блог: https://is.gd/PRwh8S

С решение за Вашите проблеми ние сме тук 24/7. www.carprofi.bg

 

#OIL #МАСЛО #ДВИГАТЕЛНО #СМЯНА #ТРАНСМИСИОННО #ДВИГАТЕЛ #МОТОР #АВТОМОБИЛНО #АВТОМОБИЛ