Окачване на колелата

Задвижване на колелата

Горивна система

Авточасти CarProfi

CarProfi (позната в търговията на едро до края 2017 като Имахижу) стартира своята дейност през 1994 година като търговец на едро за акумулатори, масла, консумативи и резервни части за автомобили. Оттогава до днес сме доставили на хилядите си клиенти на едро повече от 1 милион акумулатори, 5 милиона литра масло, милиони филтри, ремъци, резервни части.
Защо да вземете авточасти от нас?

Разполагаме с 27 собствени автомобила и доставяме ежедневно поръчките в София, Варна, Бургас, Враца, Русе, Стара Загора, Велико Търново и Благоевград до вратата на клиентите. Алтернативно ползваме куриери, с които доставяме до всички точки на страната. В 95% от случаите времето за доставка е до 36 часа. За онези от Вас, които не искат да чакат доставка, предлагаме „поръчай онлайн – вземи от магазин“ или купи на място в магазина (важи за наличните в конкретния магазин стоки).

Нашите разработени собствени марки са:

  • Акумулатори VEGA 
  • Акумулатори Electra
  • Масла Vexxol  
  • Течности Cooltech
  • Авточасти VeGa

Официални представители сме на:

  • CTEK - зарядни за акумулатори

Авточасти за Вашия автомобил, мотор и камион

Чрез нашия магазин откривате авточасти, които са Ви необходими. Предлагаме търсене на авточасти по VIN номер, по автомобила - модел-двигател, както и по категория авточасти.

Блог за авточасти

В него ще намерите много полезни материали за вашия автомобил, как да изберете правилния акумулатор, какви масла да ползвате и други полезни материали.